Déšť okna smáčel

Déšť okna smáčel

Anotace: Zvony ve věži zvoní, prý je to hlas loučení, trochu mě bolí, ten pocit, že musíme jít

Dlouze se blýská

Vítr přestává vát

Půda deštěm získá

Květiny natrhám Ti rád

 

Potom déšť okna smáčel

Tys šeptala, že jsem jen Tvůj

Když déšť okna smáčel

My vášněmi splétali příběh svůj

 

Zapálím svíce

Stmívá se v ulicích

Za záclonou jsou nahé stíny

Svůdný tanec mi zatančíš

 

Potom déšť okna smáčel

Tys šeptala, že jsem jen Tvůj

Když déšť okna smáčel

My vášněmi splétali příběh svůj

 

Zvony na věži zvoní

Prý je to hlas loučení

Trochu mě bolí

Ten pocit, že musíme jít

 

Slova mi váznou

Bez Tebe, nenaleznu klid

Čas se však vzbouřil

My musíme jít

 

Potom déšť okna smáčel

Tys šeptala, že jsem jen Tvůj

Když déšť okna smáčel

My vášněmi splétali příběh svůj

Autor Hanuš, 07.03.2012
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: veruna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí