Střípky čekání ...

Střípky čekání ...

Anotace: Dneska mi bylo zase smutno mezi čtyřmi bílými stěnami ...

Prostor se rozevírá
jako kalich neznámé růže
jednou přivoníš
a už se ztrácíš
v lásce kterou jsi
nikdy dokonale nechápal
pouze se snažil
ze všech sil
žít ten zázrak
na plné obrátky
nikdy krok zpátky
pouze milovat ...







Marně jsi čekal
na pomalé otevírání dveří
kdy měla vejít
po špičkách
tvoje láska a touha
a za několik vteřin jsi poznal
že pouze rozpustilý vítr
ti zahrál na city
tklivou píseň
opuštěné lásky ...






........................
........................






Snad ...
jsem viděl tvé unavené Slunce
usedavě plakat
na stráni u hřbitova
Pak jsi odešla ...
ošatku dlaní plnou
ještě teplých slzí
Ale ...
já už začal věřit
na naše setkání
za městem
u Poslední brány
Kdy ...
opožděný vítr
zapomenul zavřít
bránu ke všem našim snům
v tom tichu
co nastávalo
s přicházející tmou ...





Ticho kráčelo za tebou
ve tvých ještě čerstvých stopách ...
Autor kavec, 07.03.2012
Přečteno 449x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lucucu, jima, Petbab, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marně jsi čekal
na pomalé otevírání dveří
kdy měla vejít
po špičkách

naděje umírá poslední

07.03.2012 19:55:57 | jima

Prostor se rozevírá
jako kalich neznámé růže
jednou přivoníš
a už se ztrácíš
v lásce kterou jsi
nikdy dokonale nechápal


Tak už sám začátek mluví za vše..přeji ať je ti lépe!

07.03.2012 10:39:37 | xoxoxo

Tvé smutno píše krásné verše

07.03.2012 10:13:28 | kočkopes

Pěkně si tu smuténkuješ, ST.

07.03.2012 10:00:05 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí