Dlaň sevřená v pěst

Dlaň sevřená v pěst

Anotace: nepouštěj...nepouštěj ji pryč...

Svíral jsem to v ruce,

dlouho držel,

dlaň sevřená v pěst.

Nechtěl jsem už vůbec

nikdy dlaň otevřít.

Vonělo to jak nic,

bylo to krásné,

skrz sevřené prsty

prosvítala záře

světlejší než slunce.

Byla to láska,

co svíral jsem já v ruce.

Autor greenus, 07.03.2012
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí