Srdce

Srdce

Anotace: opilé tou lží...

Srdce je jen sval, tak proč to tolik bolí?
Pokaždé když´s lhal jak byli by ho holí...
Když jsi sladce říkal, že není žádná jiná
jako bys mu nalil hořký pohár vína...
Opilé tou lží s nadějí dál bilo
aspoň na chvíli, štastně se mu žilo...
Pak za tebou zapadly naše bílé dveře,
sny se rozpadly zbyly ty o nevěře...
Autor Izza, 07.03.2012
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí