t.m.a.

t.m.a.

Anotace: Bojím se tmy,té v srdci té časem zvadlé květiny bojím se lhostejnosti nudy bojím se...

Bojím se tmy,té v srdci
té časem zvadlé květiny
bojím se lhostejnosti
nudy bojím se kouzla bez viny

bojím se samoty témných koutů
kde bez světla už žádný stín
bojím se slepé víry v lásku
nechci být probodnut citem svým

tak lehké zdá se krok ten ujít
jen jeden dveřmi touhou hnán
jak nahý znovuzrozenec co slepý
je hradbou něhy obehnán

už je jen klid a pramen zurčí
a kolem tančí hejno víl
smývají starou tíhu žití
a pějí píseň něžných chvil

a jedna zvlášť,ta sny mi zdobí
ta ve své kráse pluje blíž
nádherné vlasy po mé tváři
a úsměv zve mě v její skrýš

ty vlasy jen lehce zašimrají
a nový smysl touze dají
jen si tak se mnou něžně hrají
a schovat se v nich jako dítě...smím
a cítit jejich vůni
..a tak je držím a nepustím..
nechci jí ztratít,je tak krásná
nechci se probudit,nechci nový den
chci navždy prožívat po jejím boku
ten krásný sladký jemný sen..
Autor poeta, 07.03.2012
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Mikys, básněnka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

trochu to drhne a verše jsou kostrbaté,ale celkově pěkný:-)

08.03.2012 10:47:34 | kočkopes

možná to byl smysl..aby to drhlo a kostrbatilo..a možná když se to čte správně,vůbec to nedrhne :o)

08.03.2012 11:40:44 | poeta

i to je možné:-)

08.03.2012 11:45:38 | kočkopes

jinak uznávám,máš tam kvalitní kousky..

08.03.2012 11:46:35 | poeta

díky:-), já zkusím lépe číst :-)

08.03.2012 11:48:01 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí