zájmena

zájmena

Anotace: děje se dějí

něčeho kousek,něčeho troška
něčeho hrstí pár
toho co málo,toho co vlálo
tamtoho z hadru cár

něco je tiché něco zpívá
něco svým křikem vábí
něco jen šeptá něco prosí
a něco k hříchu svádí

to co se bojí co se choulí
co v koutku strachy třese se
pro to jen jemné pohlazení
a úsměv skrytý v noblese

něčemu krajíc s hrstí soli
něčemu údiv pokora
něčemu džán v němž voda chladná
a krásný výhled do dvora

tomu kdo čekal ať se dočká
tomu kdo váhal rozhodnost
tomu kdo spěchá vítr v zádech
a dětem naším....nevinnost

začátkům správnou nohou vykročení
koncům zas jenom vítěztví
polednům slunce bez oblaků
a lásce v srdci...ta to ví
Autor poeta, 08.03.2012
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a lásce v srdci.....ta to ví

Moc moc se mi to líbilo..

08.03.2012 13:11:26 | zaba.zuzla

ďikes

08.03.2012 13:19:43 | poeta

Je to hra se slovy a meditace současně. Líbí.

08.03.2012 12:23:05 | laludmi

pro mě bylo těch zájmen až moc,ale moc hezké a to si nežehlím profil:-) ST

08.03.2012 12:21:13 | kočkopes

to já si dal rozcvičku před pravým žehlením..
jinak dík..

08.03.2012 12:28:23 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí