Dávno vím

Dávno vím

Anotace: Tak blízko Tě mám, že na srdce Ti dýchám, a ticho kolem říká víc, slova prázdná, nezmůžou nic

Po stráních a dolů k zeleným loukám

Tam slunce se sklání k Božím mukám

Prašné jsou cesty, stále ji hledám

Vyprahlé je srdce, dál ji v sobě mám

 

Dávno vím, že klid můj chráníš

Všem kalným stínům vstoupit bráníš

Cítím, jak stříbrná noc hoří

Cítím, že nové síly do nás vloží

 

Tak blízko Tě mám

Že na srdce Ti dýchám

A ticho kolem říká víc

A slova prázdná, nezmůžou nic

 

Sklouznu níž po ramenou tvých

Nezbude nic, já chci Ti všechno vzít

Z šatů pouhé kontury jsou

Máme jedno tělo, v ozvěnách dvou

 

V dlaních mám zas sílu jarního tání

Tak rozpouštím klamná zdání

A Tebou rád se nechám vést

Pod sněhem, kytky necháme kvést

 

Dávno vím, že klid můj chráníš

Všem kalným stínům vstoupit bráníš

Cítím, jak stříbrná noc hoří

Cítím, že nové síly do nás vloží

Autor Hanuš, 09.03.2012
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: veruna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moc hezká, děkuji za milou chvilku

03.09.2012 17:03:13 | Emka

pěkné:-)

09.03.2012 08:25:16 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí