Modlitba za Lásku

Modlitba za Lásku

Anotace: Jsme z téže tkáně jako sny; a naše živobytí věnčí spánek... William Shakespeare, Bouře

Děkujeme za Lásku,
je potřeba, když život visí na vlásku...

Děkujeme za tento dar,
nežili bychom, kdyby nám byl odebrán...

Děkujeme za ni,
ikdyž někdy bolí...
Děkujeme za ni,
víme, že nás nerozdělí...

Děkujeme za radost,
život, štěstí i starost...

Děkujeme za život,
protože jsme s Láskou byli počati...
Děkujeme za širost,
ikdyž rodiče nikdy nemusíme poznati...

Děkujeme za objetí,
ikdyž někdy není bez dojetí...

Děkujeme za všecko, všecičko,
Lásko, naše Matičko...

...Děkujeme a slibujeme,
že Lásku spravedlivě rozlijeme,
do všech koutů světa,
a že ve vztahu, není právo veta...

A ještě, děkujeme,
a slibujeme,
že správně budeme vybírat toho,
koho milujeme...

Lásko, děkujeme za Tebe,
protože nás držíš u sebe,
díky Tobě můžeme vylétnout, až do nebe,
a komu dáš Lásku, je předem určené...

...
Amen
...
Autor Leedram, 09.03.2012
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: Rezkaaa, Psavec, Lion
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

10.03.2012 08:13:01 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí