a jak šly

a jak šly

Anotace: ubývaly

.
a jak
šly šikem
úplné jedno
starosti ubývaly
a to blbé dno osleplo
prý najednou pro černou

a pak po hmatu možná za tiky
jako své zbabělé bez lopaty
a bez platu pro hrobníky
dánských kraleviců

vypálily chorály
šílené jedem
do uší

a verše vyznáním běžely

a rána nekonečná
před zrcadlem
i při holení
zbytečně
vzteklá
jako dno
do světa
samotná
němotu
sevřela
do nejsi

vždyť
odcházela
a pokaždé stejná
s bílou tváří po staletí
zabloudili jimi
spolu
s tiky
a úplnou
ztrátou
paměti
a souboj o čest s Hamlety i Puškiny bál se o sebe
.
Autor a_tao, 09.03.2012
Přečteno 409x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hamletovsko-Puškinovské ST, moc se mi líbila

10.03.2012 08:30:07 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí