Vyznání podivné

Vyznání podivné

Anotace: Ač myslíte,maskou se halíte přec nevíte jak těžké je být,milovat a žít,v myšlenkách se trápit a přec poní toužit té jediné. Promiňte,jen hnací myšlenky autora.....

11.3.2012 00:54

Vyznání podivné

Jak říct
že rád Tě mám
když v srdci Tě mám
v srdci svém zakořeněnou
v srdci svém vrytou
dýkou s čepelí v pálenou.

Nevnímám
neb slzy mám
na Tebe myslím
srdcem krvácím
po tobě stesk mám.

Nežádám
jen přání mám
kolt zvedni
kulku vpal
nech mě jít
svůj život chraň
začni žít
bůh Tě chraň.

Osud svůj
nenech jít
rány ať zacelí
ostří se ztupí
nenech život jít.

Sama víš
že srdce bolí
žiletka nic nespraví
kolt nevystřelí
samotou nevyhasneš.

Živote skurvený...
Autor JarekBrnoCz, 11.03.2012
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel i to se stává...o))báseňka se mi velice hezky četla,ač je o bolesti...

11.03.2012 19:07:58 | střelkyně1

Joj,život je boj a přec když trpíme musíme dál ikdyž to bolí.Děkuji

11.03.2012 21:02:39 | JarekBrnoCz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí