Noc je jako…

Noc je jako…

Anotace: .....

Noc je jako…

Noc je černá Madona,
co stáhne se jak opona,
když oči Tvé se rozzáří,
jsem ohromen tou vizáží.

A krůček po krůčku
- se blížím.
Tvá ústa
-s mými ústy sklížím…

Noc je tmavá záclona
co oči má jak Madona.
A proniká hloub
a dál mě ničí,
když vítr vane
a dítě křičí …

Noc je křehká Večernice,
ta co hřeje
- jako svíce.
A já hořím touhou - sice.
Jsem plamen,
který plápolá.
Autor donifan, 12.03.2012
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké dílko.

13.03.2012 09:52:29 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí