Lásce

Lásce

Anotace: ..osudová láska, ta pravá je jen jedna...

JSI voňavá jak tráva co koupe se v rose ranní …
JSI kouzelná jak z pohádek víla…

Já toužím ji poznat, spěchám za ní…

Hledám ji všude, pocit mám,
že ji už mám…
Jak kdyby tu byla…

Sním si svůj sen,
Jen já a TY v něm…

Každý ví, kdo kdy miloval…
Ví, jak láska chutná….
Někdo cítí víc..
Někomu je to putna…

Ale já jsem ji konečně potkala…
Mou malou vílu kouzelnou…
Pocity lásky ve mně nechala…

A já.. ať budu kdekoliv…
Vždy budu si svůj sen snít…
O tom co kdy snila jsem, co kdy mohla jsem mít…

O tom co kdy snila jsem, dostala dnes
Náruč pohádek plnou…
Zelený, plný zvěře a ptáků les…

Tiše zpívají mi na mé pouti…
Ať stane se cokoliv…
Můj sen se mi nezhroutí…

Stále jsi se mnou má malá vílo…
JSI to nej co kdy ve mně kdy bylo.
Autor Tereza, 13.03.2012
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Cecilka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi samo štěstí
ve svém psaní,
jsi čistá láska,
milování...

:o)

12.04.2012 11:14:12 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí