Barevné šmouhy

Barevné šmouhy

Anotace: Začátek je psaný v době, kdy to bylo nádherné přátelství, pár posledních veršů dopsaných dnes, kdy vím, jaké je pokračování :) Věnováno jednomu z nejúžasnějších lidí.

Maluji štětcem barevné šmouhy na zdi,
Na vlnách hudby nechávám se unášet.
Hlas uvnitř našeptává: „Procitni!“
Zacukám sebou a odmítám otevřít oči.

Možná bys ze svých příběhů mohl stvořit paměti,
Malé pavučinky událostí.
Dát lidem naději, že svět není šedivý,
A ať jsme různí, tak svět dokáže být barevný.

S nadějí v očích poslouchám, představuji.
Maluji ty barevné šmouhy.
Tančím s Tebou tanec na vlnách,
Nebezpečné piruety, vášnivě stejné jako ano a ne.

Ve spoustě věcí naprosto stejných,
V některých úplně odlišní.
Začíná mě to nebezpečně táhnout,
Uvažuji, zda z tance nemám ustoupit.

Zkus představit mě, stojící uprostřed louky,
Ruce roztažené do stran, tvář natočená ke Slunci.
Možná se snažím říct, jsem to já, svobodná,
Nebo vezmi si mě, jsem jen Tvá?

Má hlava je nekonečné bludiště,
Spletených z mých šílených snů.
Ale obyčejná vzpomínka na ně,
Se díky Tobě stává skutečnou.

Rána už nejsou chladná,
Tak jak bývala.
Sny se možná neplní,
tak jak by měly.

Ale jen díky Tobě
Je svět barevnou duhou,
Co mi kreslíš prstem na tvář.
Autor Cassée Moteur, 13.03.2012
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Bernadette
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko. Velice výstižné a pěkně se četlo.

24.11.2012 22:00:07 | Robin Marnolli

líbí se mi, dal jsem ST , přestože v poslední sloce máš chybku

Sny se možná neplní,
tak jak by měli.-má být měly

13.03.2012 14:27:45 | kočkopes

Děkuji ;) Chyba z nepozornosti. Už jsem to opravila :)

13.03.2012 14:39:45 | Cassée Moteur

já vím, že to byl překlep:-)

13.03.2012 14:41:48 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí