Utkám Ti z hvězd

Utkám Ti z hvězd

Anotace: ...cokoliv...ze sbírky Jsoucno

.............

Prodám pláč
A koupím Ti smích
Vytěsním prázdno
Zahalím tmu dřív
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...

Prodám zoufalství
A koupím Ti naději
Uklidím trosky
S Tebou se zasměji
Zanechám klid
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...

Prodám samotu
A koupím Ti sdílení
Odhlučním ticho
To pro mě nic není
Zastavím hodiny
Zahalím tmu dřív
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...

Prodám minulost
A koupím Ti přítomnost
Zhasnu Ti myšlenky
Prohnilé až na kost
Nadstavím čas
Roztrhám mraky
Utopím mlhu
Zasadím déšť
Vytěsním prázdno
Zahalím tmu dřív
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...
...Cokoliv...

Autor zaba.zuzla, 13.03.2012
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Petbab, tato22, básněnka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám na vesmírném trhu jeden stánek...tam rozdávají vše...i jehlice na pletení...

20.03.2012 09:58:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí