Z lásky skepse

Z lásky skepse

Anotace: Trocha skepse při večeru...

Sbírka: S láskou

Dobře uleželá touha
na výslunní věčnosti
prosta světských radostí
hledá spásu v něžnosti

Láskou prohloubená mdloba
navždy vrytá do kostí
daleko má do ctností
jen pár kroků k marnosti

Z citů popletená slova
dokreslená blbostí
vznáší se nad propastí
životů dvou bytostí
utonulých v úzkosti...
Autor Lenís, 13.03.2012
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí