Neberte mi lásku! Já chci žít!

Neberte mi lásku! Já chci žít!

Anotace: Pro lásku a křehkost duše

Pro čistou lásku, lepší svět

jen k tvé kůži přivonět

ve tvých vlasech přečíst si zas

že nejsem vydána na pospas

všem proudům co kolem se točí

a čekají až se v tvých očích

slza zachvěje.


Do hlubin tvého klína

kam nesmí duše chlad, zima

složit tak své skráně

zapomenout na nenechavé rámě

ničící mé doufání a snění

že jednou budu tvá paní,

paní …ová.
Autor Poučený fracek, 13.03.2012
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední verš mne pousmál:-)

04.12.2012 20:59:13 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí