Růže

Růže

Anotace: Někdy se láska s láskou nesnáší .... ;-)

Dokvetly růžím žluté květy,
A v srdci zoufale se žilo,
Když zvolalo kruté věty,
Když samo sobě ublížilo.

Plakala krev uvnitř žil,
Oči se ukryly za víčka,
Za trest, žes mě oslovil,
Ukápla nejedna slzička.

Slova, co rozbila překrásné,
Ruce se steskem klepaly,
Víra však nikdy nezhasne,
Přání: my opět se setkali.

Upadly růžím ostré trny,
Touha se na nich zastavila,
Vyslala k srdci prosebné vlny,
Za krásný hřích, jež se dopustila.
Autor Aaliyan, 15.03.2012
Přečteno 512x
Tipy 22
Poslední tipující: Lioness, JohnyD., Sýkorka07, Honey_star, kolinko, Dorimant, tato22, Varg, Pauli, Holka z davu, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc :-)

16.03.2012 13:20:34 | Aaliyan

Abych řekla pravdu, tohle je skutečně dokonalost. Krásně napsáno, dojala mně.

15.03.2012 23:20:50 | Holka z davu

Zaujala, líbí se mi, ST.

15.03.2012 12:17:20 | Psavec

Zvláštní přirovnání...líbí

15.03.2012 10:40:50 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí