Profil autora Dorimant

Dorimant

Dorimant

Muž, 37 let

Registrace od
27.07.2006 08:15:00
(6483 dnů)

Tvorba celkem (27)
Básně (6)
Povídky (20)
Prozaická miniatura (1)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
20.12.2022 18:35:31


Tipy obdržené: 138
Tipy rozdané: 151

Komentáře obdržené: 124
Komentáře rozdané: 203
K cizím dílům: 173emoji
Autor píše o sobě:

Mám-li se sebe sám ptát, jaký jsem, nikdy nebude má odpověď uspokojivá a nezkreslená představou o sobě samém. Ale jistě se střípky mé osobnosti odráží v mých dílech. A tak jako já utvářím je, ony na oplátku formují a ukazují, co je ukryté v nitru mém.

 

O sobě prozradím své studium na Univerzitě v Pardubicích, že rád sportuju, je to taková zdravější droga... skoro :D No a že mi vnitřně sedí gothic styl a že spatřit krásu v temnotě je samo o sobě uměním. Snažím se napsat knihu, od "tvorby" básní jsem už naštěstí víceméně upustil :-) (Poeta ze mne asi nebude...) Miluju knihy od Simona R. Greena, Karoliny Francové, Jacqueline Careyové, Elizabeth Haydonové a také mnohých dalších... Z malby stojí určitě za shlédnutí Louis Royo a Victoria Frances - doporučuju!!!
Z hudby mohu vyzdvihnout Within Temptation, Nightwish i Taru samostatně, Indica, Lacuna Coil. V poslední době jsem znovuobjevil pro mnohé podivnou volbu, kterou je Petr Muk, takový zpívající básník :-)

Když už si tady na literu něco přečtu, tak se k tomu i nějak vyjádřím. Vždyť kritika nás činí lepšími a ani slůvko chvály nezamrzí :-) Za podobný přístup bych byl vděčný i u Vás - čtenářů a autorů.

"Love as thou wilt."

 

"That which yields is not always weak." Jacqueline Careyová

 

"Lidé se nemění, mění se jen míra jejich sebeovládání a naší tolerance." To je moudro ode mne :-)

mail: Monarcha13@seznam.cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí