Ledový sál

Ledový sál

Anotace: Ledový je sál, když bruslíme v ozvěnách, to jen čas odtéká dál po stěnách, mrazem vadnou květy, co v sobě mám

Jako rána kordem do srdce

Dávný šrám, co bolí nejvíce

Pak maska skryla naši tvář

Neúprosná jak polární zář

 

Stejný rytmus našich těl

Náhlý blesk do nich sjel

Možná splyneme v jeden pohyb

A Ledový je sál a ticho plné chyb

 

Ledový je sál

Když bruslíme v ozvěnách

To jen čas odtéká dál po stěnách

Mrazem vadnou květy, co v sobě mám

Někdy padám nocí do šedivých rán

 

Vím to Já, Víš to Ty

Jsme tu spolu věčně zakletý

V opojení z blízkosti našich těl

Boříme vitráže barevných skel

 

Ledový je sál a ticho plné chyb

Nechci v něm stát a chtít nový slib

Až průsvit slunce najde cestu svou

Zapomínám, že z nás dvou

Dál jen kalné stíny jsou

 

Ledový je sál

Když bruslíme v ozvěnách

To jen čas odtéká dál po stěnách

Mrazem vadnou květy, co v sobě mám

Někdy padám nocí do šedivých rán

 

Autor Hanuš, 16.03.2012
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: veruna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí