Na semaforu červená

Na semaforu červená

Anotace: Na semaforu byla čevená, my dělali věci, co jiní nedělají, své rty na tvé jsem přiložil, tu chvíli čekání krásně využil

Cestou z kina

 Noční silnici

Jedeme spolu

Zimní vánici

Čas ubíhá rychle pod kolama

Venku mrzne, ale to nehne s náma

 

Bláznivých nápadů

Těch se dávno nebojíš

Znáš mě dlouho

O překvapeních něco víš

 

Na semaforu byla červená

My dělali věci, co jiní nedělají

 Své rty na tvé jsem přiložil

Tu chvíli čekání krásně využil

 

Fronta aut

Ta mi vůbec nevadí

 Když polibky v nás, struny naladí

Co jiného dá se na to říct?

Jó ptát, nemusíš se víc

 

Hlasitý klakson, ze snění nás probudil

Tichý smích, jedničku jsem zařadil

Tebou posilněn jak Red-bullem

Jedeme dál, pro srandu tu nebudeme

 

Na semaforu byla červená

My dělali věci, co jiní nedělají

 Své rty na tvé jsem přiložil

Tu chvíli čekáni, krásně využil

 

Tak dávám nohu na pedál

Červené světlo je zas na křižovatce, opodál

 

Na semaforu byla červená

Autor Hanuš, 16.03.2012
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: veruna, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí