Mířím k výšinám

Mířím k výšinám

Anotace: ...

Mířím dál k výšinám
klikatým úbočím,
vím, že sis aspoň přál,
ať se ti otočím.

Cíle jsou na dosah,
daleko trápení,
přesto se cítím jak vrah,
to se už nezmění.

Záda má říkají,
že ještě dýchám,
já zatím potají,
svou masku svlíkám.

Tak dál mi vytýkej,
že jsem bláhová,
srdce své zamykej,
slzy nech na doma.

Možná se pak otočím
a řeknu krásnou lež,
na pravdu nestačím,
jsem milionářka bez peněz.
Autor Aurora., 16.03.2012
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí