princip něhy

princip něhy

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=KkB6DNRgXYs

Duši mou proťal kvas,
vždyť na mě z nebes hlas:
'nenajdeš něhu s žádnou ženou,
vše ti nahradím tvrdou měnou'

Stokrát šeptal jak vlny
beránek v rouše z trní
oči své klopím co štěně
bych ledy proťal v ženě

Bez roucha Evina, viny
'má jediná - tvůj jediný'
je už celkem jedno
zda nám směny sednou

Prý shora něco seženou
za princip něhy se ženou
vyženu zlé zvyky ze sebe
vyžebrám modré od nebe

Klečím dnes na dně kolosea
se šrámy kovboje od rodea
pod nebem, v pilině, v písku
pro lidstvo 'krok k něhy zisku'
Autor Mladý pán P., 16.03.2012
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí