požáry

požáry

Anotace: na harleyi

.
zbývala báječná zrána
a jak si větrem sama
zakuckaně uháněla
jen pufy objímaná

tož proto zase balil
a přál holkám swingy
pro léta techničáku
zpomalená zatáčka

když nahoře na kopci
před padáky do pekla
harley dech už vytrácel
jenom rty mu pohladila

a na sněhové zábrany
vyštosované na zimu
zase svou kůži vzala
aby v ní shořel
,
Autor a_tao, 16.03.2012
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
napsal jsem tě
v Nazarethu
s Holiday

abych tě
nezapomněl
.

16.03.2012 22:47:14 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí