Víš mnohokrát

Víš mnohokrát

Anotace: Víš mnohokrát, Já snil v noci o tvé kráse, chci si lhát, že do Tebe nejsem blázen

Víš mnohokrát

 

Chladné stíny

Měsíc z kapsy volně ztrácí

Zase mám

Rozlít slzu svou na polštáři

 

Ty v sobě máš

Měď z odvrácené strany mince

Snad zprávu mi dáš

Až v prázdném koutě zatančí nám slunce

 

Teď můžeme jít

Za obzor, kde pěna z moří města chrání

A chvíli spolu být

Když v polích nastává čas zrání

 

Víš mnohokrát

Já snil v noci o tvé kráse

Proč teď si lhát?

Vím, že můj strom se v lese volně kácel

 

Nevnímám  

Jak rty mé zase po Tobě žízní

Milencům za pravdu dám

Že vášeň někdy srdce trýzní

 

Víš mnohokrát

Já snil v noci o tvé kráse

Chci si lhát

Že do Tebe nejsem blázen

  

Autor Hanuš, 17.03.2012
Přečteno 559x
Tipy 11
Poslední tipující: zaba.zuzla, veruna, Psavec, Alain, FANGirl, Niké
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžu si pomoct, ale já jsem si tvá slova zpívala. Byla by to nádherná píseň. Rozhodně ST!!!

18.03.2012 00:07:24 | zaba.zuzla

Moc pěkně poskládaná slovíčka. ST.

17.03.2012 13:40:27 | Psavec

rozumím, stejně tak jako ti,
co jednostrannou láskou byli zakleti.... ST

17.03.2012 02:55:41 | FANGirl

Nádhera!!!

17.03.2012 02:37:20 | Niké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí