Růže na skle

Růže na skle

Anotace: Všechno krásný s tebou, na prstech znovu sčítám, jak běžíš loukou a já volně dýchám,potom tvář svou do skel růží více neskrývám

Někdo v nebi

Bílé páry do mraků rád míchá

Sám ráno na nábřeží

Přes divoký vlny se dlouze dívám

 

Všechno krásný s Tebou

Na prstech znovu sčítám

Jak do tvých úst

Sladké víno jazykem vplétám

Mokré peří na rukou mám

Přesto ve výškách létám

 

 Jen klidně se mi směj

Když z křídel ptáků já chci mít svůj divoký rej

  A vítr od pólů vát pro mě nezapomněl

Někdy se ptám, kam odchází můj malý vesmír ?

Šeď den můj provází a v noci nespím

A do špinavých skel, růže Ti rád kreslím

   

Všechno krásný s Tebou

Na prstech znovu sčítám

Jak běžíš loukou a já volně dýchám

Potom tvář svou do skel růží

Víc neskrývám

 

 

Autor Hanuš, 17.03.2012
Přečteno 493x
Tipy 7
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, veruna, básněnka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí se mi.

17.03.2012 22:53:12 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí