a když se vracejí

a když se vracejí

Anotace: tak na ně…

.
nálady přicházejí
pro dlouhou míli
a jen tak hrají si
a pak jdou samy
jenom na rozcestí
oba rohy je točí
tož nikam daleko
není jim na jedno
a když se vracejí
tak na ně močí
.
Autor a_tao, 17.03.2012
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
psal jsem tě
v Dire Straits
s Going Home
(Theme From The Local Hero)
.

17.03.2012 22:18:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí