učím se

učím se

Anotace: snad mi to půjde..


učím se znát každý tvůj výraz,

každý odlesk tvých očí, když se směješ

radostně, šibalsky, hravě

 

učím se zapamatovat si každý tvůj dotyk,

každé pohlazení a každé objetí,

kdy se tvé tělo tiskne k mému

 

učím se vybavit si všechna slůvka,

průpovídky, které mi vyprávíš,

uklidňující tón tvého hlasu

 

učím se znát chuť tvých rtů,

jemnost i vášnivost polibků,

horkost tvého dechu

 

učím se tančit do rytmu tvého srdce

a líbit se všem tvým pohledům

učím se rozesmát tvou tvář

a naladit se na tvou frekvenci

učím se, protože tě chci

 

/..jen pro sebe/


Autor annie, 18.03.2012
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poučení pro "učení",láska je krásná...

18.03.2012 15:45:02 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí