e-doba

e-doba

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=7VxtMMYmvak

Rozcuchlý dětina:
na dlaních mýtina
v srdci hlubá studna
nesmělým děs sundá

Okatá poťouchlice:
volná jak holubice
cudnou pentli na duši má
z mléka knír až za ušima

Byl jeden den světský-
a její úsměv dětský
zůstal z něho paf
z jeho gest a zpráv

Ať cesty směr netušili
jen, že ve dvou cíle sílí
tak jako jeden by šel
bez zášti sen jim vyšel

Tak jako vrána k vráně
sedli u slunné stráně
hlavy a srdce k sobě
spolu v téhle e-době
Autor Mladý pán P., 18.03.2012
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí