Ty a Ona ..

Ty a Ona ..

Anotace: Protože doufám, že s ní je ti dobře..

Hrdlo odporem sevřené,
třesoucí se dlaně.
Tváře bez náznaku štěstí
jako kamenné,
z dálky se dívám na ně.
Jak štastně ruku v ruce jdou,
bok po boku, krok co krok.
Vždyt nedávno já byla tou Tvou,
celý ten ubohý rok.
Směješ se..Ten smích dobře znám,
tím jsi mě tehdy okouzlil.
Proč z něj pořád ten pocit mám?
Ted jí si se celý podvolil.
Ona tě v náručí může mít,
ona smí líbat tvé něžné rty.
Rty, kterýma si se snažil smýt
z mého klína váhavé pocity.
Ted tvá ústa po jejím těle tápajíc.
Tvé prsty citlivá místa hledajíc.
Ted za ní chodíš pro útěchu.
Dnes jen s ní je ti do smíchu.
Odcházím, slzy stekajíc po tváři,
Snad ti ona život prozáří..
Když já nebyla pro tebe ta pravá..
Autor Pa Jush, 18.03.2012
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až Tvoje trápení časem se spraví,
snadno pak pochopíš, že nebyl ten pravý
on pro Tebe, a ne Ty pro něj :)!
Uvidíš, že brzy už srdce Ti poručí
jít hledat štestí v jinakém náručí
a na něj - zrádce - zapomenout.

Držím palce, ať je to brzy.

23.03.2012 12:56:46 | Trinity666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí