nejde to

nejde to

Anotace: pokus o pár rýmů, ale ani s nimi mi to nejde..


rozechvělá

točí se do klubíčka v jeho náruči

oněmělá

své srdce city rozbuší

 

touží mu zašeptat ta dvě slova

vyjádřit všechno, co cítí

zkouší to zas a znova

myšlenky se na ni řítí

 

/..nejde to../

 

lže snad sama sobě, svému srdci

předstírá, klame se, přetvařuje?

proč neumí říct, co v žilách jí koluje

láska k němu přeci!

 

a nebo je to jen zamilovanost, poblouznění?

jak poznat, co to je a co není?

 

bojí se, že nebude upřímná

k němu, k sobě

mlčky slzy v očích má

a tiskne mu ruku.. slabě

 

nejde to..


Autor annie, 18.03.2012
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Necelá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A také si říkám, že ještě není třeba, pravda lež splynou ve správný čas, kdo ví, city nehynou - jen se mění. Marně hledá se krása okamžiku v nejistotách. Jen slabě.

26.03.2012 19:55:46 | Necelá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí