Budu tě milovat

Budu tě milovat

Anotace: ty pláčeš? ne jen něco v oku ale snad mě chápeš je mezi námi moc roků "chápu"...

ty pláčeš?
ne jen něco v oku

ale snad mě chápeš
je mezi námi moc roků

"chápu"
Možná,ale já tápu

plačící malé děcko
mačkám na svou hruď
je pro mě všecko
tak tady se mnou buď


děcko sic cizí
už neplač
srdce máš rizí

"díky"
není zač.

Bojím se víc
než si myslí
že nuzbude nic
mám v mysli
Autor Barci, 18.03.2012
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí