Něco tu zbylo po Tobě ..

Něco tu zbylo po Tobě ..

Anotace: "K"

Možná jen vůně vzpomínka,
a možná jen halucinace slova "chtít" ..
po tom, cos v hloubce noci šeptal,
chci Tě v sobě dneska mít ..

Hraješ si, cítíš, vše přetvářkou?
Plníš jen prázdná místa - svá.
A já .. jen dosavadní náhražkou,
chtěla jsem k Tobě být upřímná ..

Někdy je prostě "chtít" hrozně málo,
v pod kůži snadno se vpíjíš.
A já jen doufám v skrytu duše ..
že v mé slabosti se mýlíš...

Volil si špatná slova, víš ..?
hrany jejich mne zranily ..
na úkor toho již nespatříš,
po čem mé oči toužily ..

Píchnutí v duši ztrátu Tě stálo
nikdy se tohle nedovíš.
Opravdu někdy .. stačí jen málo,
kdy druhého city pokoušíš ..

Správně si odhadl situaci,
když jsem se stáhla v ústranní.
Aby si viděl mě slabou - nechci ..
"hrdinstvím" koutky se zvedají ..

Když říkám .. vše ok, nevadí.
Život jde dál ...
Autor Analisieren, 19.03.2012
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, enigman, vapiti, Romeo3769
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí