Křidla mít

Křidla mít

Anotace: Ticho zamyká obzor, Nebe padá níž, Dlaně tvé do mých zapadnou, Co dál se stane, možná víš?

Rozhýbané nebe

Dýchá vedle Tebe

A Ty se ptáš

Kam mraky jdou?

 

Tlukot křídel

Mořských ptáků

Vnímám s tebou

 Krouží nad hlavou

 

Stopy v písku

Příboj chrání

Jdeme spolu neznámou krajinou

 V mlžném oparu

Hvězdy plují

Svět náš

 Je nekonečnou záhadou

 

Chci křídla mít

A s Tebou se vznést

To nesmí se ti jen zdát

Že dál v srdci mém

Já chci Tě nést

  

Ticho zamyká obzor

Nebe padá níž

Dlaně do sebe zapadnou

Co dál se stane, možná víš

 

Díváme se do očí

Vítr z moře přestal vát

Slova náhle odlétnou

Ty nevíš, co říct

 

Chci křídla mít

A s Tebou se vznést

To nesmí se ti jen zdát

Že dál v srdci mém

 Já chci Tě nést

 

Autor Hanuš, 19.03.2012
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání.

20.03.2012 08:43:24 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí