Jak tmavne noc

Jak tmavne noc

Anotace: Láska je prodejná i pravá.

Večer dýmá z lesů,
pokosené otavy třeští vůněmi.
Pokládám tě do lučního lůžka,
hvězdy začínají zvědavě svítit,
a noc si nalévá temno.

Chvěješ se v tónech večerních ptačích zpěváků,
dlaněmi hledáš mé,
v očích rodí se nový vesmír
a z řeky stoupá ticho plynoucích vln.

Hladím ti tělo vykované v kovárně lásky,
ňadra ti oblévá klesající touha,
tvá ústa hledají mé, nebeskému králi se orosily oči,
a půlnoc,
upíjí z našeho času.
Autor Hombre, 20.03.2012
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, Psavec, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

fakt moc pěkná :-)

20.03.2012 21:29:48 | Lucucu

Velmi poutavá.

20.03.2012 08:26:09 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí