~Rozmarýn

~Rozmarýn

Anotace: Tak trochu lidová,la,la,la...

~~~*~~~
Zavoněl mi rozmarýnek
zavoněl mi tymián
kdo mi poví,ach můj bože
kde tě lásko hledat mám.

Moje slzy plní džbánek
plný je až po okraj
zaliji ten rozmarýnek
smutně hudebníčku hraj.

Stále čekám chlapče milý
vím že nechceš zůstat sám
zasadím ten rozmarýnek
na okno ho potom dám.

Vykvetl mi rozmarýnek
to je dobré znamení
na okýnko zaklepal mi
ten můj chlapec milený...
***
Autor Květka Š., 21.03.2012
Přečteno 542x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voňavá básnička, ST.

21.03.2012 23:46:29 | Psavec

Lalala,lalala...

21.03.2012 19:46:22 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí