Jiskra

Jiskra

Anotace: okamžik tak krátký

Jak popsat tu bouři
jak popsat ten pocit
němých iluzí
které křičí uvnitř.
oheň co zamrazí
víc, než dokážeš pochopit.

Jak popsat tu chvíli
jak popsat tu nádheru
slunce, jež zapadá
za vzdálenými lesy.
Snění rozum napadá
v nechráněném prostoru.

Jak popsat tu touhu
Jak popsat tu záhadu
jiskry, co přeskočí
při náhodném pohledu.
Ten zmatek popsat nesvedu.
Autor klajusenka, 21.03.2012
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jenom ten popis stojí zato, líbí...*:)

31.03.2012 11:31:20 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí