Kdybych já …

Kdybych já …

Anotace: .. jsi daleko přes dvatisíce světelných let ...

Kdybych já teď na severním pólu byl,
všude kolem mě ledově krásně bílo bylo,
i když užíval bych si těch čarokrásných chvil,
však u srdce by bez tebe mi těžko bylo
tak pro nás dva bych most přes propast času postavil,
aby mé srdce utrápené u toho tvého v okamžiku bylo.

Kdybych já teď na palubě škuneru jsem stál
a kam oko dohlédne oceán byl širý
i když připadal bych si jak mořský král
však bez tebe okamžiky těžké by to byly
tak chytil a ochočil bych pár delfínů si v okamžení
aby odvezli mě tam, kde druhé srdce toho mého si tak cení.

Kdybych já teď plachtil nad zemí a dobyl celé nebe,
nad mraky plul a z vrchu viděl celý svět
a možná koutkem oka tam někde dole zahlídl i tebe,
Ikarova křídla přitáhl bych k tělu a přes střemhlavý let,
já vrhl bych se k zemi, abych s tebou lásko v okamžení,
celý ten okamžik v dokonalou krásu změnil.
Autor kasparoza, 22.03.2012
Přečteno 453x
Tipy 11
Poslední tipující: JSJ, carodejka, zaba.zuzla, Linzerka, střelkyně1, básněnka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný,po přečtení by změkl i kámen.))

30.03.2012 16:18:12 | carodejka

St))

22.03.2012 17:32:19 | Linzerka

normálně jsem naměko...panečku,tak tomu říkám vyznání jako hrom...zde je ST málo...:-))

22.03.2012 16:06:03 | střelkyně1

i tady ..ST

22.03.2012 08:02:43 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí