Láska rdcí

Láska rdcí

Anotace: Láska srdcí

Červená zář tvého srdce je mi nakloněna.. něžným hlasem zpívajícím jen o nás.. rozhodujícími okamžiky našich kroků.. kterou vedou očistcem, rájem a peklem..

Hled do našich mračen úsměvů, tam kde viděli jsme je poprvé.

Peklem mě provázíš stále, já hlubokou poklonou se očím tvým při cestě do ráje klaním. Očisťuje je nás moře lásky a život věcný.

Ráj našeho pekla a očistec naší pravdy je unikat.

Překážka není obtížná, ani dlouze trvající.

Život je krátký a přece náš.
Autor Varg, 22.03.2012
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí