Dilema

Dilema

Anotace: Změť pocitů a myšlenek honících se autorovi hlavou

Je to zlý sen

nechť zdá se mi jen

že touha prostá

jež jí je spousta

lásce se vzepřela

přátelství popřela

ve válku vzešla

do boje vešla.

 

Psychika slábne

není to snadné

dilema sílí

má hlava šílí

vyhraje jedna

má mi být putna?

která to bude

když druhá zbude?

 

Když vyhraje láska

a s ní ta kráska

já lásku budu mít

jen o ní budu pouze snít

šanci svou zahodím

a jak já pořídím?

ideál pouhý bude žít

a chci já jenom snít?

 

Když touha vyhraje

tak tělo něco zažije

však zahodím ideál

pro nějž bych srdce dal

svědomí mě bude trápit

a já možná budu platit

možná zase šťastný budu

tak spoléhat na náhodu?

Autor King Peky, 22.03.2012
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Sinuhet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný erotický podtext, náznak, nádhera.

11.05.2012 09:33:50 | Sinuhet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí