Karty

Karty

Anotace: Konfrontace - tenkrát a dnes

Ty chceš hrát karty?
Vlastně, proč ne?

Spodek, svršek, eso, král,
vzpomínáš?
Tenkrát sis se mnou jinak hrál,
vášnivě jsi mne líbal na rty,
počítal prsty, hledal pihy
a objevoval tajné rýhy,
chutnal jsi mne
a já zas tebe.

Vzpomínka na to dneska zebe.

Spodek, svršek, král a eso.
Vzpomínáš
tenkrát na to pleso,
kde jsi mi ustlal v jehličí?
V té temné noci beze hvězd,
daleko od hlučících měst
byl jsi mým chlebem,
já tvou solí.

Vzpomínka na to dneska bolí.

Dnes hrajem karty. Ty a já.
Kdo z nás dvou vlastně prohrává?
Autor laludmi, 22.03.2012
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, básněnka, Radhuza, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výýýbornááá

26.03.2012 21:14:50 | gallatea

...tak ta má grády... jsem tak ráda, že vím, že píšeš... na druhou stranu, kdybych to bývala byla tenkrát věděla... kdoví :)) je nádherná

23.03.2012 08:07:40 | Radhuza

Díky, ty nádherný cvoku.

23.03.2012 20:57:29 | laludmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí