Láska která neumřela.

Láska která neumřela.

Anotace: Složeno 23.3.2012

Kde jsi se mi mé srdce toulalo
tam už jsem jednou byl a nešlo tam být nastálo.
Zase jsi se mi lásko připomněla
já tě zase měl včera.
Já tebou zas žil
to s tebou jsem včera byl.
Já zas žil.
Měl jsem možnost vychutnat tvé doteky
a stejně také i ty moje ty.
Něžné polibky dostal jsem od tebe
a zase vzala jsi mě do nebe.
Myslel jsem že má láska k tobě už umřela
a je to jinak docela.
Když tě vidím tak mi srdce jen pro tebe zas tluče
div mi za tebou neuteče.
Cítím to kouzlo lásky když se naše pohledy potkají
a hodně si toho říkají
a vůbec se s tím netají.
Že milují říkají.
Zase jsi mě mé neposlušné srdce zradilo
protože jsi tam už jednou kdysi bylo.
Pořád je tam.
Pořád mám v srdíčku
svojí milovanou Janičku.
Myslel jsem že už v mém srdci není
ale bylo to jen mé zbožné přání a denní snění.
Pravda to není.
Pořád jí tam mám
a nejhorší na tom je,že na tu lásku nejsem sám.
Díky i za tu milou vzpomínku
já připomněl jsem si tě lásko na chvilku.
Opět uvědomil jsem si že mě zradilo vlastní srdce
a náhle zaplakal jsem hořce.
Autor Romeo3769, 23.03.2012
Přečteno 622x
Tipy 8
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, zaba.zuzla, básněnka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná zpověď.

25.03.2012 23:16:33 | zaba.zuzla

Máš pravdu.Byla to zpověd'.Ale bez fáráře.

25.03.2012 23:36:34 | Romeo3769

Tady je to samej farář :-)

25.03.2012 23:38:51 | zaba.zuzla

Ale kajícných zpovědníků je tu taky dost.

25.03.2012 23:51:46 | Romeo3769

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí