prazdnà duše

prazdnà duše

Anotace: Kdyz konči den je vždycky tma

Chyba byla,
To,že jsem tě oslovil.
I to,
Že návštěvu jsem dovolil

Zmateně vyhlížìm
k tobě vstřìc
přemýšlím
co nestihl Ti říct.


Srdce jak kousek křišťàlu
duše jak pràzdný vak
dalas nohu s pedàlu,
ale jà jak rozjety vlak.

Vlak co vyjel z kolejí
Co vjel na prašnou cestu
bez tebe se budu muset obejit,
když nebudu tě mit za nevěstu.
Autor Barci, 23.03.2012
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí