V bezpečí

V bezpečí

Anotace: ...

Jako čaj s citronem
a káva s mlékem
chutnáš mi,
spojení berana a váhy,
vášniví, zasnění
s vůní máty.


Chvěju se, při každém tvém doteku,
čekám, až najdeme si na sebe chvilku,
stýská se mi, nejsi tu,
nachystám ti také sklenku.

Spolu, tak krásně se zdá být,
Sami, až jednou budeme chtít.

Láska tvá dává mi víc,
co cítím já těžko říct,
vím to, víš to,
budoucnost se neřeší,
teď cítíme se v bezpečí.
Autor Niky88, 23.03.2012
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, zaba.zuzla, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super krásné.

28.10.2023 21:11:30 | mkinka

Plná lásky až po okraj :-)

29.03.2012 22:58:59 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí