Noc

Noc

Anotace: Když je noc...

Když je noc
a hvězdy tiše září,
ty mlčíš
a já v tvé tváři
nečtu nic.
Jen kytara někde v mých představách
tiše vyhrává
a tvá blízkost zdání ráje
chvíli dodává.
Co je však zdání,
když bez slov a něžností
jen snem mi zůstává
a nás dva nehostí...?
Snad až ráno se přiblíží
a hvězdy půjdou spát
tvé slůvko zahřeje
mě, lásko, tisíckrát.
Autor cervena_lentilka, 23.03.2012
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí