Noc

Noc

Anotace: Klasický autorův večer

Oči se mlží

nemůžu spát

mé srdce touží

já chci se smát.

 

V očích krom mlhy

představa krásná

já pln té touhy

jež není vzácná.

 

Do snů se potápím

vrátit se nechci

obraz tvůj uchápím

pak ukáži srdci.

 

Pocity úžasné

ve snech já mám

jsou jako reálné

stejně jsem sám.

 

Kdybych jen mohl

něco si prožít

štěstím bych zrudl

nechci se přít.

 

Za tuto skutečnost

život bych dal

chtěl bych tu možnost

abych se smál.

 

Další den trpím

spáti se nedá

přežít se nutím

útěcha chudá.

 

Toužící usínám

tak jako jindy

v posteli, sám

až moc v tom pravdy.

Autor King Peky, 23.03.2012
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Sinuhet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí