Zakázaná láska II

Zakázaná láska II

Anotace: Složeno 24.3.2012.Pokračování Zakázané lásky.Více psát nemůžu.Prozradil bych na sebe toho více než bych si přál.I tak si tu už připadám nahý.A svlékat z kůže se mi nechce.Jinou totiž nemám.

Zase tu byla se mnou ta láska zakázaná
byla tu se mnou od večera až do rána.
Byla tu se mnou od setmění
ale od svítání už tu není.
Byla tu jen v mé fantazii
a v mém snění
ale je živá má tvář i podobu
a to že jí miluju jí vyjevit nikdy nesmím a nemohu.
A tak trpím a obracím se k nebi.
K Bohu.
Ty víš dobře Bože
proč tahle láska žíti nemůže.
Nemůžu tohle své tajemství nikomu vyjevit
nemůžu se s nikým o něj podělit.
Jsi v mém srdci už dlouho aniž to víš
jsi hodně blízko mému srdci
čím dál tím blíž
Aniž to tušíš,aniž to víš.
Nikdy ti to neřeknu
a nikdy se to nedozvíš.
Ale možná že to cítíš
možná že už v srdci to dávno víš.
Vstoupila jsi do mého života
před rokem touto dobou
a vlila jsi mi do žil krev novou.
Těším se na to,až budu s ní
a až jí uvidím
a sám sebe se budu ptát:
Jestli to ví?
To že jí patří srdce mí.
Autor Romeo3769, 24.03.2012
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí