Životní hledání

Životní hledání

Anotace: Myšlenky, co mě napadly po ránu...

Snící o mně s mužnou tváří,
U mě jiná hvězda září,
Fantazie hladí duši,
Spokojí se s málem,
Co se skryje pod obočí,
Co je zrada málem,
Kde vane vánek svěží
A kde už prudce sněží…

Čí jsou ty oči a kdo mě hladí,
Kdo je tu se mnou,
Kdo mě svádí,
Kdo na mě myslí,
Když v noci usíná
A kdo mou přítomnost téměř nevnímá,
Kdo mě tajně ve snách líbá,
Kdo do očí se mi dívá….

Život je vášeň,
To, o čem sníš,
Co srdce dovolí,
To všechno smíš…

Jsem pro někoho můza a princezna snad,
Pro jiného mrcha, s níž úlet byl zkrat,
Pro jednoho životní láska,
Pro další ošklivka nebo kráska.

Když zavřu oči,
Vidím svůj život minulý,
Dny, které byly krásné,
Dny, co jen tak plynuly,
Vše se spojuje, vše mi splývá,
Srdce mé občas se chvívá,
Když zaslechne tóny, které časem nemizí,
a city, které srostly rzí.

Teď jsem tu s Tebou a hledám Tebe,
Hledám stále něco víc,
Chci dojít dál, než kde je nebe…
Autor Ammazonic, 26.03.2012
Přečteno 518x
Tipy 10
Poslední tipující: Dračičák, Psavec, enigman, Romeo3769, Smutná, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to máš pěkný kus cesty před sebou, ST.

26.03.2012 14:08:04 | Psavec

šťastnou cestu...

26.03.2012 11:18:47 | enigman

Opět se mi líbí konec, jako u spousty jiných básní.

26.03.2012 08:55:10 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí