Bludička

Bludička

Anotace: Člověk je sám i mezi lidmi... - A. Exupéry

Já závidím vám všem,
co máte vedle sebe tvora,
jenž denně na vás ve snech volá.
Chtěla bych zažít,
když nohy dvoje stojí v místě,
kde jeden se ptal - můžu nést tě?
když těla dvě se tisknou v objetí,
a lásku nechávají světu na odiv,
chtěla bych být tvým zázrakem století,
na něž okolí nemá žádný vliv.
Na lavičce leží si v náručí,
dva milenci,co nahlas tokají,
já jsem jen stín u kmene stojící,
zas jen sen co sníš si potají,
Taky bych chtěla takhle plápolat,
avšak nejsem z těch, kdo v lásce loudí,
já umím pouze s větrem vlát,
a doufat, že snad jednou najdou se,
ti, kdo světem bloudí.
Autor Annie the wolf, 26.03.2012
Přečteno 679x
Tipy 12
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Metal Lady, bloodysunset, Rezkaaa, Petbab, Romeo3769, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To chce GPSku :-)

26.03.2012 10:31:51 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí