tonu

tonu

Anotace: ..v tobě..


tonu v tvých hlubinách

milostných tůních

čekám ve vteřinách

příchod tvých vůní

 

tonu v tvém oceánu

lehce a chtěně

křičívám po ránu

hlásky v tvém jméně

 

tonu v tvých vodách

s odleskem slunce

zapálená ve hrách

chci tě za milence

 

tonu jak v bouři bárka

zmítána vlnami rozkoše

zažila jsem to už párkrát

užívám si tě po troše

 

tonu a nechci zachránit

šťastná v tvém zálivu

necháš mě zakotvit

do nových příslibů

lásky a naděje?


Autor annie, 27.03.2012
Přečteno 495x
Tipy 11
Poslední tipující: CoT, gallatea, enigman, CULIKATÁ, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tónů...

28.03.2012 08:50:58 | enigman

Povedená. Chce to kotvu z nerezu.

27.03.2012 09:37:39 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí