Snad ani o lásce není

Snad ani o lásce není

Anotace: Dnes jsem málem usnul ve stoje.

Prosím nech mě ještě chvíli spát ve tvém objetí
vytržen z toku času zajetí
nemyslíc na naše prokletí
duše si jen tak vyletí
do výšin dojetí.

Nechci návrat do reality do smetí
kde rozhod jsem se pro děti.
S nimi život uletí
už nepoznám to napětí
když miluji tě potřetí.
Autor MacVil, 27.03.2012
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí